Se Nordic Seashell Live: Kom forbi vores Showrooms i Dragør og på Bornholm

Der skal være plads til både arbejdsliv, familie og vækstambitioner. Sådan lyder det fra ny iværksætter-duo, som har bygget et dansk design-brand i deres fritid, uden ekstern investorkapital – og med en simpel mission: At gøre det bare en smule mere eksklusivt og zen-agtigt at tage et udebad i haven eller sommerhuset.

Det er mindre end 1 år siden, at Nordic Seashell blot var en iværksætter-idé mellem to venner. Nu er virksomheden en realitet og klar til at erobre forbrugernes hjerter og markedet for udendørs bruseløsninger. Til at starte med i Danmark

For Mads Bilenberg og Thomas Wisborg handler det om at tilbyde et produkt, hvor design, funktionalitet og slidstyrke går op i en højere enhed. Det mix er nemlig ifølge de to medstiftere af Nordic Seashell ikke helt let at finde i dag. Især ikke hvis man er på udkig efter en komplet udendørs bruseløsning til sommerhuset eller haven.

– Det var faktisk en simpel google-søgning, der afgjorde det for os. At vi besluttede os for at sætte vores eget design i produktion. For det er praktisk talt umuligt at finde en komplet løsning, hvor du uforstyrret kan tage et bad i haven eller på terrassen. Enten skal man selv bygge en afskærmning, ellers må man gå på kompromis med design og kvalitet. Og det bilder vi os ind, at mange husejere faktisk ikke gider, siger Mads Bilenberg. Han fik for nogle år tilbage udebruseren produceret til forældrenes arkitekttegnede sommerhus på Bornholm.

De to iværksættere er netop gået i luften med egen webshop, hvor det indtil videre er muligt for badehungrende danskere at bestille det første design, som er beklædt med bæredygtigt naturtræ. Og produceret i samarbejde med lokale leverandører fra Bornholm.

Start-up med plads til familie og karriere
Man kan også skræddersy sin egen Nordic Seashell udendørs bruser, hvis du eksempelvis som sommerhusejer har særlige ønsker til design og materialer.

– Ambitionen er på sigt at udvikle porteføljen af produkter, som understøtter det konkylieformede grunddesign. Og som ambitiøse iværksættere er det naturligvis også et mål at få Nordic Seashell ud over landegrænserne, fortæller Thomas Wisborg.

Men vækst-ambitionerne kommer aldrig til at ske på bekostning af familie og det professionelle arbejdsliv, som begge stiftere har ved siden af, påpeger de.

– Der hersker et lidt underligt paradigme i dele af iværksættermiljøet, som groft sagt går på, at man kun kan få succes, hvis du satser hele din pensionsopsparing, dit helbred, karriere og familieliv. Selvom vi elsker Løvens Hule, så har tv-programmet sat ekstra strøm til den fortælling. Selvfølgelig sidder man ofte langt ud på aftenen og arbejder med sin start-up. Men tanken om, at du kun er en rigtig iværksætter, hvis du kaster op af træthed, når du endelig rammer hovedpuden, er en kliche, siger Thomas Wisborg og fortsætter:

– Vi kommer aldrig til at gå på kompromis med kundeservice, kvalitet og vores privatliv. Så hellere justere vækstambitionerne, omsætning og avance.

Se design – og bestil vores udebruser her
Nordic Seashell er en stilren, funktionel og slidstærk udebruser, som er bygget i samarbejde med lokale producenter på Bornholm. Lavet af bæredygtigt naturtræ fra skove i Finland – tæt ved polarcirklen. Udendørs bruseren er inklusiv brusesystem/amatur + fri fragt + et gavekort på 1.000 kroner, som kan bruges i webshoppen resten af foråret og hele sommeren.Følg os på Pinterest

https://www.pinterest.dk/nordicseashell/

Følg os på Facebook:

https://www.facebook.com/nordicseashell/

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop