Nordic Seashell Outdoor Shower

24.000 kr.

Nordic Seashell er en stilren, funktionel og slidstærk udebruser, som er bygget i samarbejde med lokale producenter på Bornholm. Lavet af bæredygtigt naturtræ fra skove i Finland – tæt ved polarcirklen. Prisen er inkl. brusesystem/armatur + fri fragt i DK. 

Varenummer (SKU): 1 Kategori:

Beskrivelse

Tag et skønt brusebad på terrassen, i haven, sommerhuset – eller hvor nu solens stråler rammer bedst. Helt uforstyrret. Den designbeskyttede afskærmning er produceret i syrefast rustfrit stål beklædt med slidstærkt træ, der tåler al slags vejr. Nordic Seashell brusekabinen er 100 % ren dansk design og håndværk – og bliver leveret færdigsamlet inklusiv komplet brusesystem / armatur fra Oras + gratis levering i Danmark. Fås også spejlvendt til samme pris. Bund/underlag er ikke inkluderet. (Aktuel leveringstid: 3-4 uger) 

Yderligere information

Størrelse N/A
Vælg højde

, ,

Specifikationer

Design: Nordic Seashell ApS

Længde: ca. 160 cm

Højde: 185-195 cm (Vælg selv højde)

Bredde: ca. 135 cm

Bruserum:  Fra (95 *120 cm) til (105 * 135 cm)

Indgang: Fra 55 til 70 cm

Mål generelt: Ovenstående mål med indbygget fleksibilitet er udtryk for, at du kan justere lidt på stålrammen, hvorfor eksempelvis du kan få  større/mindre indgang- og eller bruserum.

Vægt: ca. 100 kg færdigsamlet (uden palle). 135 kg med palle. Kan løftes med 2 håndtag, som følger med.

Ramme: Rustfrit stål (A2). Syrefast over for regn, minus saltvand

Mobilitet: leveres færdigsamlet på palle inklusiv to midlertidige håndtag, så man efter levering to personer kan løfte produktet videre til ønsket placering.

Træ: 89 stk lameller i naturtræ (skovfyr/fyrretræ) fra Finland, skove nær polarcirklen.

Brusesystem/armatur: Oras Nova 7402 brusesystem, krom

 • Termostatisk brusesystem med Ø 20 cm hovedbruser
 • Ø 9, 5 cm håndbruser
 • Bruseslange, brusestang og termostat-amatur
 • Brusestangen kan tilpasse i længden
 • Brugertermostat er udstyret med skoldningssikring
 • Mængderegulering med Ecoflow
 • Anti-kalk teknologi: Hoved- og håndbruser er udstyret med silikonedyser, som er nemme at holde rene. Se yderligere specifikationer. (Bemærk: Ikke frostfri – se anvisninger under fanebladet “tilslutning og afløb”.)

Fravalg af brusesystem/armatur: Hvis du ikke ønsker brusesystem, kan du i din indkøbskurv indtaste rabatkoden nejtaktilbrusesystem. Så får du automatisk prisen trukket fra.

Træ-kvalitet: På grund af kulden ved polarcirklen vokser træerne særligt langsomt på disse breddegrader. Det gør træ-lamellerne særligt slidstærke i al slags vejr. 

Udseende: Vi fik for nogle år tilbage designet og bygget udebruseren til eget brug. Prototypen har stået på terrassen i et sommerhus på Bornholm i ca. 8 år. Træet får helt naturligt en smuk patina med årene. Se fotos her på siden, hvor du kan sammenligne med en nyproduceret model.

Bæredygtighed: Vi bruger PEFC-certificeret træ, som stammer fra skove, der er forvaltet i overensstemmelse med de strengeste miljømæssige, sociale og økonomiske krav.

Montage: Bruseløsningen bliver leveret som en samlet enhed klar til opsætning. Monteres let til underlag via 6 indbyggede stålfødder. Se billede

Levering: Gratis til fastland og alle brofaste øer i Danmark. (gælder ikke Grønland og Færøerne). Vi leverer også til Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland og Sverige via webshoppen. Se priser under check-ud. For levering til andre lande, så kontakt os endeligt. 

Vedligholdelse: Udebruseren fra Nordic Seashell leveres vedligeholdelsesfri, da vi allerede har påført en transparent linolie. Man kan dog med fordel påføre olie igen efter 4-5 år.

Leverandører: Nordic Seashell er produceret på Bornholm i samarbejde med Ingvard fra Trio Nexø (stålramme) og Hans Henrik fra Østerlars Savværk (træ-lameller)

Designrettigheder: Vores udebruser er EU-designbeskyttet (EUIPO) med et registreret EF-design (RCD)

Spejlvendt Model: Ved ønske om spejlvendt model, kan denne bestilles til samme pris. Skriv “Spejlvendt” i kommentar til bestilling.

Ikke-inkluderet. Bund/underlag samt vvs-arbejde, herunder tilslutning af vand (koldt/varmt) samt sikring af afløb.

(OBS: Tilslutning af vand skal altid udføres af en autoriseret vvs-installatør Se mere under fanebladet “tilslutning og afløb”.)

Tilslutning og afløb

Det vil altid være individuelt fra sted til sted, hvor du vælger at placere din udendørs bruser. Det har betydning for afløb og tilslutning af vand. Derfor er det vigtigt, at du ALTID benytter dig af en autoriseret VVS´er. Vi står naturligvis klar til at hjælpe, så få din lokale VVS´er til at kontakte os. Eller benyt dig af en af vores lokale VVS-samarbejdspartnere.

Gode råd: 

 1. Med en udendørs bruser er det vigtigt, at du husker at lukke ned for vandet om vinteren og tømmer rør og slanger, så du undgår frostsprængte rør. Og tager brugesystem indenfor. Du kan også anskaffe dig et decideret frostfrit brusesystem, hvis udendørs bruseren også skal bruges i vintermånederne. Vi hjælper gerne med anbefalinger og research. Kontakt os endeligt. 
 2. Husk at placere din udendørs bruser, så der er adgang til varm/koldt vand. (Spørg og brug din VVS´er)
 3. Tjek sammen med din VVS´er, at der mulighed for at aflede vandet.Læs flere gode råd her: Videncentret Bolius
Select your currency
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop