Leverandører og VVS-tips

Der skal to til en tango. Og nogle gange flere. Det er under alle omstændigheder vores mantra, når det kommer til at levere det bedste produkt til dig. Her kan du se – og finde kontaktoplysninger – på vores samarbejdspartnere. Og få gode råd til tilslutning og afløb af vand. 

Få hjælp til vand-tilslutning og afløb

Det kræver altid en autoriseret VVS-installatør for at tilslutte koldt/varmt vand. Det samme gælder sikring af afløb. Kontakt vores betroede VVS-samarbejdspartnere for assistance, så du sikkert og let kan tage din udendørs bruser fra Nordic Seashell i brug. 

Giv et kald til Jimmy Strange Tønnesen, hvis din udebruser skal installeres i Nordsjælland eller omegn. Jimmy kender vores løsning ud og ind – og er vores VVS-samarbejdspartner nord for København.  

M: 31 68 10 11
info@Gribskov

Giv et kald til Thomas Andersen og teamet fra Andersen VVS i Kastrup, hvis din Nordic Seashell bruseløsning skal installeres i nærheden af København.  

M: 20 43 90 97
ta@andersenvvs.dk

Gode VVS-tips til din udendørs bruser

Videncentret Bolius har samlet en masse gode råd om, hvordan du i samarbejde med din VVS´er smartest tilslutter og afleder vand fra din udebruser.

Vinter: Luk for vand

Med en udendørs bruser er det vigtigt, at du husker at lukke ned for vandet om vinteren og tømmer rør og slanger, så du undgår frostsprængte rør. (Det kan du gøre selv uden VVS-hjælp)

Hav adgang til vand

Husk at placere din udendørs bruser, så der er adgang til varm/koldt vand (Spørg din VVS´er)

Få styr på afløb

Tjek sammen med din VVS´er, at der mulighed for at aflede vandet.

Vores leverandører

Vi samarbejder med udvalgte Bornholmske leverandører, som alle bidrager til vores udendørs bruser med sublim håndværk og kvalitet.  

Træ-eksperten fra Bornholm

Hans-Henrik Kofoed har én stor passion. Nemlig Træ. I hele landet er Bornholmeren, som ejer Østerlars Savværk, kendt for at levere det bedste af det bedste, når det kommer til diverse træprodukter.

Det nyder vi godt af hos Nordic Seashell, da Hans-Henrik producerer de træ-lameller, som beklæder vores konkylie-formede udendørs bruser. 

Østerlars Savværk startede som en savmølle hvor man brugte vinden til at trække savbanen samt male korn. Kofoed-familien købte Østerlars Savmølle i 1921, og den har siden været i slægtens eje. Hans-Henrik Kofoed overtog den i 1995 og ændrede navnet til Østerlars Savværk og er dermed 3. generation på stedet.


Select your currency
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop