Se Nordic Seashell Live: Kom forbi vores Showrooms i Dragør og på Bornholm

Nordic Seashell Outdoor Shower Bornholm 1
Udendørs bruser fra Nordic Seashell som den står i eget sommerhus på Bornholm. Har fået en naturlig flot patina efter at have stået ude på terrassen i nogle år. Den er nu til salg i webshoppen hos Nordicseashell.com – og kan opleves i vores to Showrooms.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er dybt knyttet til Bornholm. Det var på klippeøen, at vi for nogle år tilbage fik designet og produceret prototypen til vores udendørs bruser i samarbejde med lokale leverandører. Og der står den stadig klar til at tage imod besøg fra sommerferie-glade danskere, der de kommende måneder valfarter til Bornholm for at holde ferie.

Bag designet står Mads Bilenberg og forældrene Ivar og Elly Bilenberg, som for nogle år tilbage fik udebruseren produceret til deres arkitekttegnede sommerhus, der befinder sig i naturskønne omgivelser ved Boderne på Bornholm.

Sådan booker du fremvisning
Vi har i forvejen haft en masse interesserede forbi vores showroom i Dragør i løbet af den seneste måned, men nu kan man således slå to fluer med et smæk, hvis sommeren byder på et Bornholmer-visit.

Book fremvisning på Bornholm:

Ivar Bilenberg og Elly Bilenberg viser frem.
Booking på 31 39 38 77 / info@nordicseashell.com

Book fremvisning i Dragør:
Mads Bilenberg eller Thomas Wisborg viser frem
Booking på 31 39 38 77 / info@nordicseashell.com

Hvad er inkluderet?
Bruseløsningen fra Nordic Seashell bliver leveret direkte til døren – og er inklusiv brusesystem/armatur fra Oras. Og så er der fri fragt. Det vil sige, at du lige nu kan bestille hele herligheden til 24.000 kroner alt inklusiv. Hvis du ønsker at fravælge brusesystemet, så trækker vi automatisk prisen (vores indkøbspris) fra, hvis du indtaster rabatkoden nejtaktilbrusesystem ved bestilling i webshoppen. Se også flere specifikationer og fotos.

Bag om Nordic Seashell udendørs bruseren
Ambitionen bag Nordic Seashell er at skabe en komplet bruseløsning, hvor design, funktionalitet og slidstyrke går op i en højere enhed. Det mix er nemlig ikke let at finde i dag, hvis man er på udkig efter et produkt til sommerhuset eller haven, hvor man uforstyrret kan tage et udebad. 

Det er med andre ord næsten umuligt at finde design-produkter, hvor afskærmning er en integreret del. Nordic Seashell er inspireret af naturen på Bornholm og konkyliens næsten overlegne styrke og skønhed. 

Produktet er et stilrent design, som er produceret i samarbejde med lokale leverandører fra Bornholm. Den konkylie-formede ramme er lavet af maskinfabrikken Trio Nexø i syrefast rustfrit stål. Og Østerlars Savværk har bearbejdet træ-lamellerne, som er produceret i slidstærkt og bæredygtigt (PEFC-certificeret) naturtræ (skovfyr) fra skove i Finland – tæt ved polarcirklen. 

På grund af kulden vokser træerne særligt langsomt på disse breddegrader. Det gør træet særligt slidstærkt i al slags vejr og kræver derfor kun et minimum af vedligeholdelse. 

Vores anmeldelser på Trustpilot


Kontakt
Slå endelig på tråden – også efter fyraften og i weekenderne – på 31 39 38 77. Eller på mail info@nordicseashell.com

Bestil:

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop